27 октомври 2013

Wizz Air / УИЗ ЕЪР 30% ОТСТЪПКА за полети до Дубай World Central (Абу Даби/Дубай), за резервации между 27-29 октомври


Разперете криле и полетете с Wizz Air до Дубай с 30% по-евтино

За да отбележим откриването на новите ни маршрути до Обединените арабски емирства, имаме удоволствието да Ви предложим солидно 30% намаление на всички полети до Dubai World Central, новото летище, обслужващо Дубай и Абу Даби, ако резервирате билети между 27 и 29 октомври

Тази оферта е отличен шанс да опознаете този уникален регион и да посетите някои от световно прочутите забележителности, туристически развлечения и архитектурни наслаждения, които предлага тази удивителна дестинация; всичко това за 30% по-малко, отколкото бихте платили обикновено! 

Не забравяйте! За да си осигурите безпроблемен транспорт между летището и адреса Ви в града, проверете нашите опции за транспорт от летището.
Предлагаме Ви следните намалени цени при покупка между 30 октомври и 31 декември 2013 г.:
Дубай превоз от-врата-до-врата: 20 EUR* и 38 EUR**;
Абу Даби превоз от-врата-до-врата: 35 EUR* и 67 EUR**. 
 *Цени за пътник за еднопосочно пътуване
**Цени за пътник за двупосочно пътуване

Използвайте възможността да разперите криле, да спестите цели 30% и да посетите един от най-космополитните и бляскави региони в света. 

Очакваме да Ви приветстваме на борда.
Екипът на WIZZ.



*Отстъпката от 30% се отнася до цената на полета, включително данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (42х32х25 см), но не включва административна такса. Отстъпката от 30% се отнася само за полети на Wizz Air по линиите за Дубай от и до Киев, Будапеща, София и Букурещ. Отстъпката важи само за нови резервации.