17 декември 2009

БРИКОЛАЖ КАТАЛОГ- 20% НАМАЛЕНИЕ НА КОЛЕДНИ СТОКИ ДО КРАЯ НА 2009

Каталог

    промоционален каталог
  • С наближаването на коледните и новогодишни празници Mr. Bricolage ще зарадва своите клиенти с 20% намаление на всички коледни стоки. Предложението е в сила от 15 декември до последния ден на 2009 г. и обхваща близо 1000 артикула.
  • Коледната украса е запазена марка в магазините от веригата. Още в първите дни на декември интересът към нея бе подчертан. Сред най-търсените продукти в магазините Mr. Bricolage са изкуствените елхи в традиционния зелен цвят и лампичките за вътрешна и външна украса. За първи път тази година към богатата си коледна колекция Mr. Bricolage прибави и играчки и декорация от естествени материали. „Натуралната” серия включва разнообразни фигурки от дърво и шишарки, които са все по-предпочитани заради елегантния си дизайн.
  • Освен на червения цвят, който се свързва с празника, тази година клиентите залагат и на акцентите в златисто. Комбинацията им е гаранция за тържественост на интериора. За празничното настроение допринасят и коледните венци и зелените гирлянди за декорация на помещения.
Mr. Bricolage ви пожелава светли празници и много настроение!