12 януари 2021

ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид : НЕВЕРОЯТНОТО ВЕЩЕСТВО - приложение, поръчка

 ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид


 ЦЕНА: 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 50 лв за 250 мл

информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид

 
ДИМЕКСИД: НЕВЕРОЯТНО ВЕЩЕСТВО

През 1867 г. руският учен Александър Зайцев изолира необичайно и странно химично съединение (диметилсулфоксид). Това вещество беше кристално, без мирис, нетоксично и с вкус на чесън. По това време Зайцев не е могъл да си представи, че откритието му в бъдеще ще предизвика толкова много медицински противоречия и ще бъдат проведени хиляди изследвания, по време на които при огромен брой пациенти ще настъпят чудодейни изцеления.
 
Диметилсулфоксидът (ДИМЕКСИД - ДМСО) е органично сярно съединение, което първоначално се е използвало само като промишлен разтворител, докато медицинските му свойства са открити през 1963 г. от изследователска група, ръководена от Стенли Якоб М.Д.
 
 
ДЕЙСТВИЕ:
  • Облекчава болката при навяхвания, артрит, фрактури и други травми;
  • Намалява възпаленията;
  • Спира растежа на вируси и бактерии в тялото;
  • Регенерира наранените тъкани;
  • Вазодилатиращо действие - подобрява кръвоснабдяването на всички тъкани в тялото;
  • Действа като успокояващ агент и релаксант;
  • Спира прогресията на възпалителните процеси;
  • Виж още Приложение на ДМСО - Димексид
  • Какво е CDS, MMS, ClDO2- ХЛОРЕН ДИОКСИД ?

ТЕЧНА ФОРМА или ГЕЛ с АЛОЕ:
ДМСО ДИМЕКСИД 99.99%
ДМСО ДИМЕКСИД ГЕЛ С АЛОЕ ЗА МАЗАНЕ 50%-90%

 ЦЕНА: 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 50 лв за 250 мл

информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид

 
ДИМЕКСИД - ДМСО е страничен продукт от крафт целулоза, който превръща дървесината в дървесна маса, която се състои от почти всички целулозни влакна. Процесът е обработка на дървесен чипс със смес от натриев хидроксид и натриев сулфид. Това разгражда химическите връзки, които свързват лигнин (от латинската дума lignum, което означава дърво) и целулоза.
Молекулата на ДМСО е 10-едностранна, с централен серен атом. ДМСО съдържа две метилови групи - кислороден атом и несвързана двойка електрони.
 
Сяра: вещество на живота
ДМСО е богат източник на органична сяра. Това е междинен продукт от глобалния цикъл на сяра, който разпределя бионаличната сяра сред всички животни и растения. Когато богатата на сол океанска вода се изпари, тя се окислява до ДМСО. След това се разтваря в атмосферна влага, улавя се от облаци и пада на земята под формата на дъжд или сняг. Този минерал, а не метално сярно съединение, е широко разпространен в природата и се намира във всички клетки на тялото. Сярата е жизненоважна за многото химични реакции, свързани с детоксикацията на лекарства и други вредни токсини. 
 
Серните съединения имат потенциал за клинично приложение при лечението на голямо разнообразие от заболявания като депресия, фибромиалгия, артрит, интерстициален цистит, спортни травми, застойна сърдечна парализа, диабет, рак и СПИН.
 
Чесънът е мощно лечебно средство преди всичко поради съдържащата се в него сяра. ДМСО е ефективен по същата причина. Всъщност тази безцветна, привидно мазна течност има мирис на чесън поради съдържанието на сяра.
 
Тялото използва сяра, за да създава постоянно нови здрави клетки и да замества старите с тях. Без него тялото ще произвежда слаби и нефункционални клетки. Сярата също е необходима за поддържане на пропускливостта на клетъчните мембрани. 
 
За детоксикация е важно да се гарантира, че хранителните вещества влизат в клетката и че токсините и отпадъчните продукти я напускат.
 
Сярата е незаменима при образуването и поддържането на съединителната тъкан, борбата с възпалението и поддържането на силна имунна система.
 
Дефицитът на сяра в момента е често срещан, тъй като сярата се губи след преработката на храната. Недостигът на сяра води до: бавно зарастване на рани, белези от тъкани, чупливи нокти и коса, проблеми с храносмилането, възпаление, белодробна дисфункция, имунна дисфункция, артрит, акне, депресия, загуба на паметта.
 
За поръчка 
информация на тел.0898575184

 ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид
 
Терапевтични свойства
Според медицинската и фармацевтичната литература ДМСО може да има най-широкия спектър от терапевтични действия, демонстрирани някога от един химикал.
 
ДИМЕКСИД - ДМСО е полезен при голямо разнообразие от заболявания и функции
 
ДИМЕКСИД ДМСО има следните свойства: аналгетично, противовъзпалително, бактерицидно, антивирусно, противогъбично, вазодилататор, бори се със свободните радикали, стимулира различни видове имунитет, диуретик
 
В допълнение, ДМСО е в състояние да транспортира различни лекарства през клетъчните мембрани, бори се с кръвни съсиреци, действа като транквилизатор (успокоително), когато се втрива в кожата, стимулира зарастването на рани, създава интерферон (протеини, секретирани от клетките на организма в отговор на инвазията на вируса), повишава ефективността противогъбични и антибактериални средства (ако се смесват с тях), инхибира освобождаването на холинестераза (ензим),
 
 
Хидратация
ДИМЕКСИД - ДМСО е разтворител със свръхестествена способност да прониква през кожата. Д-р Якоб обяснява, че ДМСО е „алтер его“ (на латински „другото Аз“) на водата. 
 
Неговата молекулярна връзка с вода е 1,3 пъти по-силна от молекулната връзка на водата с водата. В резултат на това той замества водата, докато се движи през клетъчните мембрани, и транспортира с нея вещества, които обикновено не могат да проникнат в самата клетка. ДМСО хидратира клетките, причинявайки промени в структурата на клетъчната течност. Някои вярват, че основният терапевтичен принцип на действие се крие в способността му да модифицира и възстановява увредените клетки, като ги хидратира, променя тяхната водна структура и увеличава пропускливостта на клетките - това позволява на клетките да се хранят по-ефективно и да се отърват от отпадъците.
 
Болкоуспокояващо
В книгата си „ДМСО: Естественият лечител“ д-р Мортън Уокър заявява, че хората вече имат нов пробив в управлението на болката: ДМСО. Някои изследователи смятат, че ДМСО „може да се превърне в аспирин на 21 век“. Въпреки факта, че всички механизми на веществото все още не са напълно разбрани, се смята, че действието му е, че блокира С влакната на периферните нерви, които получават сигнали за болка.
 
Свободни радикали
Производството на свободни радикали е един от основните фактори в процеса на всяко заболяване. ДМСО е един от най-мощните борци със свободни радикали, познати досега, и може би най-мощният. Някои молекули в нашето тяло произвеждат неравен брой електрони и тази нестабилност ги кара да унищожават други клетки. ДМСО се свързва с тези молекули и след това те се екскретират от тялото с ДМСО. ДМСО замества водата в клетките и по този начин лекува болните клетки, като унищожава свободните радикали вътре в нея. Благодарение на тези свойства, ДМСО е полезен при лечението на различни заболявания, включително като рак, артрит, атеросклероза.
 
Бионаличност
ДМСО лесно прониква през кожата, кръвно-мозъчната бариера (полупропусклива бариера между кръвта и нервната тъкан, която предотвратява навлизането на големи или полярни молекули в мозъка, както и в кръвните клетки, включително имунната система) и други тъкани и навлиза в кръвния поток.
 
ДМСО, нанесен върху една област, често води до облекчаване на болката или различни подобрения другаде поради общото си действие.
 
Поради способността си да прониква, ДМСО може да носи лечебни свойства дълбоко през тъканите на тялото, където има благоприятен ефект при такива заболявания като: ревматоиден артрит, остеоартрит, спортни травми, болки в гърба, бурсит, изгаряния, порязвания и ожулвания, фрактури, подагрозен артрит, херпес, мускулно-скелетни наранявания, тендинит, навяхвания и стрес, наранявания на гърба, нараняване на гръбначния стълб и много други заболявания. Друго необичайно свойство на ДМСО, което силно го отличава от другите вещества и лекарства, е, че има кумулативен ефект и не изисква големи дози.
 
Транспортер и усилвател
ДИМЕКСИД - ДМСО действа като транспортер на други вещества или лекарства и може също да засили техния ефект. Всъщност някои лекарства, разредени с ДМСО, като кортикостероиди, антибиотици и инсулин, могат да се използват при по-ниски дози от обичайните, без да се намалява терапевтичната им ефективност и в допълнение към значително намаляване на нежеланите им странични ефекти. 
Също така лекарствата могат да преминат през кръвно-мозъчната бариера (полупропусклива бариера между кръвта и нервната тъкан, която предотвратява навлизането на големи или полярни молекули, както и кръвни клетки, включително имунната система, в мозъка), което обикновено е непроницаемо.
Когато екзогенни форми на ендогенни стероиди (включително тестостерон и хидрокортизон форма на кортизон) се разреждат в ДМСО преди употреба, тяхната повърхностна бионаличност се увеличава с 300%.
 
Имунитет
ДМСО укрепва имунната система, като увеличава производството на бели кръвни клетки и макрофаги, които унищожават чужди вещества и патогени в организма. ДМСО активира макрофагите, което ги прави особено смъртоносни срещу вредните микроорганизми и раковите клетки.
 
ДМСО намалява алергичните реакции чрез отваряне на клетъчните мембрани и позволява на специални антигени, вещества, които стимулират производството на антитела в тялото, да се прикрепят към повече клетъчни рецептори. Този процес създава имунитет към инфекциозни заболявания и растеж на злокачествени тумори.
 
ДИМЕКСИД или ДМСО има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства. ДМСО също така увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани, позволявайки изхвърлянето на токсините от клетката.
 
Доказано е, че ДМСО има свойства на холинестераза (ензим), с други думи, той предотвратява разграждането на ензимите до ацетилхолин, увеличавайки нивото и продължителността на действие на този важен невротрансмитер. Ацетилхолинът е отговорен за ученето и паметта, а също така е успокояващ и релаксиращ. Ацетилхолинът също е основен фактор за регулиране на имунната система и действа като основен инхибитор на възпалението в организма.
 
Радиозащитни свойства
ДМСО има радиозащитни свойства срещу леталния и мутагенен ефект на рентгеновите лъчи върху клетките.
Радиацията произвежда свободни радикали („възпалителни молекули“), които увреждат клетките, изграждащи тъкани като органи, жлези, мускули и кости. Освен че стареят по-бързо, клетките също се изкривяват или мутират, причинявайки левкемия, анемия, вродени дефекти и други заболявания.
Сярата има дълга история на употреба като противоотрова при остро излагане на радиоактивен материал. ДМСО е класическо сярно съединение. Японско проучване показа, че дори малки концентрации на ДМСО имат радиозащитни ефекти. Те помагат за възстановяването на двойно скъсаните разкъсвания в ДНК и по този начин осигуряват защита срещу радиационно увреждане на всички клетъчни нива на тялото.
 
Защитни от замръзване свойства
ДМСО има и защитни свойства от замръзване. Това означава, че е в състояние да предпази от повреда от замръзване.
Преди ДМСО нямаше начин да се запазят органи без образуването на ледени кристали, които да убиват тъканите.
През 1961 г. д-р Джейкъб за пръв път се запознава със свойствата на ДМСО против замръзване. Запазването на органи за трансплантация все още е едно от многото приложения на ДМСО. 100% ДМСО ще замръзне при около 19 ° C, докато 50% ДМСО и воден разтвор няма да замръзнат при температури далеч под точката на замръзване на обикновената вода.
 
За поръчка 
информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид 
 
Детоксикация
ДМСО (прилаган интравенозно) насърчава елиминирането на амилоидни протеини (амилоидоза), които са причина за болестта на Алцхаймер.
ДМСО може да помогне за детоксикацията на тежки метали. Тежките метали (живак, олово, алуминий, кадмий, арсен, никел) са много трудни за отстраняване от тялото и са причина за много заболявания.
 
Сярата е минерал и основна съставка в някои аминокиселини, която се свързва с тежки метали (живак, олово, алуминий, кадмий, арсен, никел) и ги отделя чрез урина, изхождане и пот.
 
Странични ефекти
Когато 60-90% от ДМСО се нанесе върху дланта, кожата може да остане набръчкана няколко дни.
Подобна на чесън телесна миризма и усещането за уста са свързани със специфичен метаболит (метаболитен междинен продукт) на ДМСО: диметилсулфид, компонент на естествения аромат на лук и чесън. Може да продължи от един до два дни и малък процент от хората, особено мъжете, могат да миришат много силно. Пиенето на достатъчно вода ще помогне да се разсее миризмата.
Други странични ефекти на ДМСО - като разстроен стомах, главоболие, гадене и седация - са свързани с реакции на детоксикация.

Когато ДМСО се разрежда с вода, се генерира топлина. Бутилката ще бъде топла. Това е временна безопасна реакция.
 
Внимание
Купувайте ДМСО за медицински цели само от доверени доставчици.
 
Бистър разтвор на ДМСО ще стане твърд (като лед) в хладилника в рамките на 2 часа. Ако обърнете замразената бутилка и малки струйки вода текат през леда, тогава най-вероятно имате ветеринарен ДМСО. Това е 90% концентрация. 10 процента е дестилирана вода.
Много промишлени разтвори на ДМСО имат определен процент примеси на киселина или ацетон. Въпреки факта, че този разтворител понякога се използва за фармацевтични цели, в това има голям риск. Ацетонът може да причини сериозни медицински последици. Продължителното излагане на ацетон може да доведе до увреждане на черния дроб и смърт. Пазете се от този проблем, когато купувате ненадеждния ДМСО.
 
Също така не забравяйте, че ДМСО увеличава ефектите на лекарства като разредители на кръвта, стероиди, сърдечни лекарства, успокоителни и др.
 
Безопасност
ДМСО е един от най-безопасните продукти, използвани някога в медицината. Въпреки че е бил използван от милиони хора в САЩ и другаде по света, няма документирани смъртни случаи или сериозни наранявания от употребата на ДМСО.
А сега сравнете. Броят на смъртните случаи, свързани с наркотици, в САЩ се оценява на над 200 000 годишно, което прави наркотиците третата от четирите водещи причини за смърт. Дори конвенционалните болкоуспокояващи, наречени нестероидни противовъзпалителни лекарства (като Advil, Mortin, Aleve и аспирин), отчитат около 7600 смъртни случая и 76 000 хоспитализации в САЩ всяка година. Като се има предвид това, може да се твърди, че ДМСО е едно от най-безопасните вещества в света днес.
Класическият тест за токсичност, LD-50 тест, измерва смъртоносната доза, при която половината група опитни животни умират. Този тест за аспирин и ДМСО показва, че аспиринът е седем пъти по-токсичен от ДМСО.
 
Противниците на ДМСО
На първо място, това са FDA (Американската администрация по храните и лекарствата) и големите фармацевтични компании.
ДМСО се продава в магазините за здравословни храни, онлайн и по-голямата част от света. Той е бил използван от милиони за своите ползи за здравето, но в Съединените щати ДМСО е одобрен само от FDA като консервант за стволови клетки, клетки на костен мозък и трансплантации на органи, както и за интерстициален цистит, болезнено възпалително заболяване на пикочния мехур, което е много трудно за лечение с други терапии. ...
 
Фактът, че ДМСО не е одобрен за други медицински състояния, се дължи отчасти на факта, че не могат да се извършват двойно-сляпи тестове. Тестовете на сляпо, както подсказва името, изискват провеждането на изследвания, без да се знае кой пациент приема плацебо и кое лекарство. В случай на ДМСО, не могат да се правят слепи тестове поради специфичния вкус и мирис, подобни на чесъна (независимо от начина на приложение).
Ако потърсите информация за ДМСО в Националната медицинска библиотека на САЩ (pubmed.gov), ще намерите около 30 000 индексирани резултата, превръщайки ДМСО в едно от най-изследваните съединения на нашето време. Въпреки това ни карат да вярваме, че ДМСО не може да отговори на необходимите изисквания, за да бъде одобрен за други медицински състояния, въпреки своята ефикасност и безспорно ниска токсичност.
 
Виждате ли, ДМСО е често срещан химикал, който е много евтин за производство. Нито една фармацевтична компания не може да получи изключителен патент, тъй като той също е естествено съединение, поради което тези компании няма да могат да получат значителна финансова печалба. 
 
Президентът на голяма фармацевтична компания каза: „Не ни интересува, че ДМСО е основното лекарство на нашия век и всички го знаем, просто не ни струва нищо“ (телевизионно предаване на CBS 60 минути с Майк Валенса, The Dimexide Riddle). Ако ДМСО бъде одобрен от FDA, той може да се конкурира с фармацевтичните компании. Директорът на Бюрото по лекарствата на FDA, д-р Ричард Кроте, заяви: „ДМСО е ниско токсичен и безопасен (...) Мисля, че това е въпрос на съществуването на фармацевтични компании. Те няма да инвестират в нищо
 
Въпреки ограниченията върху употребата на ДМСО, хиляди американци го купуват всяка година на черния пазар, популярността му не се дължи на рекламата, а поради препоръките на други хора, които са се възползвали от ДМСО. Когато имате нещо, което лекува всякакви болести, включително някои нелечими и животозастрашаващи, хората естествено ще го препоръчат на приятели и семейство.
 
Бързо ръководство за приложение

ДМСО обикновено се прилага върху кожата като течност, гел или крем
 
Може да се приема през устата или чрез интравенозно инжектиране (заедно с други лекарства в много случаи). Също така се предписва подкожно, интрамускулно, интраперитонеално, интратекално, чрез вдишване, върху лигавиците и в пикочния мехур. 
 
Също така, ДМСО може да се влива в очите. Концентрацията и дозировката варират значително.
 
Хората с бяла кожа, светла или червена коса и сини очи са по-чувствителни към ДМСО. За тях повърхностната, орална или интравенозна концентрация трябва да бъде 50 процента или по-малко, особено около лицето и шията.
ДМСО, нанесен върху кожата, се абсорбира напълно след 4-8 часа. ДМСО, приеман през устата, достига пиковите си нива в кръвта след 4 часа. 
 
Като цяло, абсорбцията през кожата е малко по-слаба, отколкото през храносмилателния тракт.
 
ДМСО не може бързо да проникне през ноктите, косата или зъбния емайл.
 
За поръчка 
информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид
 
Повърхностно приложение
Течната форма на ДМСО е най-ефективната форма на приложение на ДМСО.
Препоръчително е да започнете повърхностно лечение с ДМСО в ниски концентрации, докато кожата с времето свикне.
 
За всяко повърхностно използване на ДМСО, кожата трябва да бъде чиста, суха и непокътната. Лицето и шията са по-чувствителни към ДМСО и поради това не трябва да се използват концентрации над 50%
 
В райони, където циркулацията е намалена, повърхностните концентрации на ДМСО трябва да бъдат под 70%. Ако 60% -90% ДМСО се нанесе върху кожата, може да се появи топлина, зачервяване, изтръпване. Това обикновено изчезва в рамките на няколко часа. За да предотвратите този ефект, можете да използвате естествено алое вера, гел или крем. Като цяло, след повърхностно третиране с ДМСО, се препоръчва да се приложи крем от алое вера на това място, независимо дали има дразнене на кожата или не.
 
Перорален прием
Обичайната перорална доза ДМСО е 1 до 2 чаени лъжички (5 до 10 ml) на ден.
 
ДМСО обикновено се смесва с доматен или гроздов сок, за да прикрие неприятния му вкус.
Препоръчително е първо да започнете с половин чаена лъжичка ДМСО и постепенно да увеличавате (ако някакви възможни реакции на детоксикация се понасят нормално).
 
Интравенозно инжектиране
До 20 куб. См ДМСО при 25% концентрация (ДМСО трябва да се разрежда със стерилна вода), прилаган чрез интравенозно инжектиране от специално обучен лекар за лечение на по-сериозни дегенеративни заболявания.
Интравенозното инжектиране се извършва чрез бавно избутване на целия обем в кръвния поток наведнъж.
 
Интравенозно капково
Бавно интравенозно капене се прилага за периоди от 2 до 3 часа. 50-100 cc ДМСО, добавен към 500 cc глюкоза или физиологичен разтвор, се влива във вената на ръката на пациента. Този метод трябва да се извършва само от квалифициран лекар.
 
Болести
ДМСО е много ефективен при лечението на такива заболявания:

амилоидоза, болест на Алцхаймер и деменция, артрит, спортни наранявания, увреждане на мозъка, изгаряния, рак, синдром на карпалния тунел, цироза на черния дроб, диабет, проблеми с храносмилането, проблеми с ушите и слуха, спешна медицинска помощ , Проблеми с очите, Фибромиалгия, Гъбични инфекции, Проблеми с косата и скалпа, Главоболие, Инфекции, Възпаление, Вътретъканна цистит, Кожна туберкулоза (лупус), Психични заболявания, Умствена изостаналост, Множествена склероза, Болка, Дихателни проблеми
Склеродермия, Херпес зостер и херпес, наранявания на гръбначния мозък, кожни проблеми, инсулт, заболявания на зъбите и венците и много други.
 
Увреждания на мозъка и гръбначния мозък
Една от най-поразителните области на приложението на ДМСО е лечението на мозъчни и гръбначно-мозъчни травми. Ако ДМСО се прилага интравенозно, в рамките на 90 минути след нараняване, веществото може да доведе до почти чудотворни резултати, включително предотвратяване на парализа. Колкото по-рано се приложи ДМСО, толкова по-осезаеми резултати ще има пациентът. Поразителни резултати се появяват дори при използване на ДМСО няколко часа след първоначалното нараняване. Следните фактори са отговорни за това действие: ДМСО облекчава възпалението, бори се със свободните радикали и също така намалява клетъчните нужди от кислород.
Когато мозъкът и гръбначният мозък (централната нервна система) са ранени, нервите и тъканите се компресират на това място, причинявайки подуване. Докато подуването се появява в черепа при нараняване на главата и в гръбначния стълб при нараняване на гръбначния мозък, кръвоносните съдове се компресират и кръвта и кислородът се отрязват от увредените области, причинявайки увреждане или смърт на клетките и тъканите. С навременното въвеждане на ДМСО интравенозно, туморът се предотвратява и притокът на кръв към мястото на нараняване се увеличава.
 
При наранявания на главата водата и кръвта се натрупват в черепа, което води до натрупване на налягане, което в крайна сметка компресира жизнените центрове на мозъка, което води до трайно нараняване или смърт. Незабавното лечение с ДМСО значително намалява вътречерепното налягане, помагайки на жертвата да избегне дълготрайно нараняване и евентуално смърт. ДМСО се свързва с излишната вода и кръв, поема го в околните кръвоносни съдове и го отстранява от мозъка. Всъщност той изсушава потенциално вредните вода и кръв от мозъка.
 
Нараняването на мозъка и гръбначния мозък е придружено от производството на свободни радикали, които усилват щетите, като убиват околните клетки. ДМСО е толкова мощен антиоксидант, че спира предстоящата вълна от свободни радикали и по този начин защитава нервната тъкан. Въпреки че не е известно защо, ДМСО намалява кислородните нужди на клетките за здравословно функциониране. Това е изключително важно за наранявания на мозъка и гръбначния мозък, когато липсата на кислород е основен фактор за увреждане и смърт на клетките.
 
В едно проучване 24 монгрела са блокирани от притока на кръв към средната линия на гръбначния мозък за 30 минути. 12 животни от контролната група получиха инжекция с физиологичен разтвор, докато експерименталната група от 12 животни получи инжекция с ДМСО. От 12 животни, получили физиологичен разтвор, 11 са имали пълна парализа на долните крайници. От 12 животни, на които е даден ДМСО, 11 са се възстановили напълно и са могли да ходят и да тичат нормално. Дванадесетото животно от групата на ДМСО имаше само лека слабост. Микроскопските изследвания на тъкани от двете групи разкриват, че исхемични (липса на кислород) промени и клетъчни увреждания са получени от животни само от контролната група.
Използването на ДМСО при хората е имало същите впечатляващи резултати. При един пациент с парализирани крайници, който няма чувствителност и мускулна активност под шията, незабавното приложение на ДМСО му позволява да движи пръстите си след два часа и в крайна сметка възстановява напълно всички функции.
Д-р Джейкъб съобщава за два случая в медицинското си училище в Орегон, при които ДМСО е бил използван в рамките на един час от наранявания на централната нервна система. Тези наранявания могат да доведат до пълна парализа на ръцете и краката. И в двата случая пациентите са напуснали болницата сами след пълното им възстановяване. Д-р Джейкъб съобщава за три други случая, при които ДМСО е бил предписван пет, шест и девет часа след увреждане на централната нервна система и където вероятността от пълна парализа е била около 100 процента. Въпреки че 90-минутният прозорец на възможностите се стесни значително, двама от трима пациенти успяха да ходят след получаване на IV инжекция.

Когато интравенозното приложение не е възможно, втриването на няколко супени лъжици 70% ДМСО / 30% вода върху почти всяка област на кожата (различно от мястото на нараняване) трябва да помогне за предотвратяване на подуване на тъканите и увреждане на централната нервна система, включително увреждане на мозъка.
 
За поръчка 
информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид 
 
Визия
През 60-те години на миналия век проучванията при хора на ДМСО са временно прекратени, след като се появяват промени в лещата на лещата при някои животни, лекувани с ДМСО. Изследванията бяха възобновени постепенно, след като беше установено, че такива промени не се случват в очите на хората. Даниел Хейли съобщава в книгата си „Политика в лечението“: „Тестовете върху зайци, кучета и прасета (но не и върху хора) показват някои проблеми. При дневен прием на ДМСО в продължение на шест месеца, който надвишава максималната доза за хора приблизително десет пъти, имаше малки промени в лещите на очите на животните. Това доведе до леко късогледство на животните. Смените на лещите не бяха достатъчни, за да затруднят бягането на кучетата - те не се натъкнаха на препятствия - а в някои случаи, промените изчезнаха веднага след прекратяване на употребата на масивни дози. В нито един от тестовете по това време или оттогава ДМСО никога не е причинявал катаракта, нито при животни, нито при хора.

В действителност ДМСО е много ефективен при дегенерация на макулата и заболявания на ретината. Ефикасността му е открита за първи път, когато пациенти с пигментозен ретинит, заболяване на ретината, приемат ДМСО за лечение на някои мускулно-скелетни нарушения. Те почувстваха, че зрението им се е подобрило, а някои имат невероятни резултати.
 
Когато няколко пациенти, лекувани с ДМСО поради мускулни проблеми, съобщават на д-р Джейкъб, че зрението им се е подобрило, той ги изпраща при д-р Робърт О. Хил, офталмолог от Медицинското училище в Университета в Орегон. Потвърждавайки благоприятните промени, д-р Хил започва свои експерименти с ДМСО. Изследванията му показват, че 50% капки ДМСО са ефективни при пигментния ринит и дегенерацията на макулата (той представи доклад за това на симпозиума на Нюйоркската академия на науките през 1971 г.).
Една капка 25% ДМСО (разреден в стерилен физиологичен разтвор) веднъж или два пъти на ден е полезна при очни проблеми, включително катаракта или глаукома.
 
Артрит, навяхвания, изкълчвания, калцификация
Повечето хора с артрит, които посещават СПА горещи извори, отчитат положителни резултати. В тези горещи извори водата обикновено съдържа големи количества естествена сяра. Въпреки че горещата вода може да бъде от полза, най-важните ползи за здравето на тези горещи извори вероятно ще се открият в присъствието на сяра във водата.
 
Лекарите по артрит с ДМСО и техните пациенти са единодушни, че ДМСО е най-доброто лечение за артрит, независимо дали става въпрос за остеоартрит или ревматоиден артрит. Това лечение може да включва самостоятелно ДМСО или ДМСО в комбинация с други продукти. Също така, ДМСО може да се използва: повърхностно върху засегнатите области, чрез инжектиране или приема през устата.

Когато се прилага повърхностно, ДМСО драстично намалява болката и увеличава подвижността, а също така намалява възпалението. Положителните реакции могат да се наблюдават в рамките на 5-20 минути и обикновено продължават 4-6 часа.
 
Джун Джоунс, бивш лидер на футболен отбор, имаше калцификация на бурсит в дясното рамо. Той получи инжекция с ДМСО в рамото. След използване на ДМСО в продължение на 30 дни, калцирането напълно изчезва.
 
Амилоидоза и болест на Алцхаймер
Амилоидозата е заболяване, характеризиращо се с необичайно отлагане на амилоидни протеини в различни тъкани на тялото. Протеините стават амилоидни, ако при деформация във второстепенната си структура приемат сглобена, неразтворима, подобна на бета-лист форма.
Двата най-чести симптома, свързани с локализирана амилоидоза, са диабет тип 2, където амилоидните протеини се натрупват в панкреаса и Алцхаймер, където амилоидните протеини се натрупват в мозъка.
В едно израелско проучване амилоидоза се предизвиква при експериментални мишки. Мишките бяха изследвани през следващите 60 дни и след това убити и дисектирани. Почти веднага след започване на лечението с ДМСО в урината им бяха открити счупени амилоидни влакна. И след отварянето им беше разкрито, че черният им дроб е напълно изчистен от амилоидни отлагания. Черният дроб на мишки, които не са третирани с ДМСО, се умъртвява с амилоид. Това проучване показа, че ДМСО разтваря амилоидни протеини.
Едно от най-важните приложения на ДМСО е свързано с лечението на пациенти с болест на Алцхаймер. Доказано е, че ДМСО разтваря амилоидни протеини в мозъчни лезии при пациенти с болестта на Алцхаймер.
Най-значимото подобрение се наблюдава при пациенти в ранен стадий на заболяването. Ако болестта се остави да се развие до определена точка, тогава ще бъде невъзможно да се обърне процеса.
 
Инсулт, хеморагичен инсулт, нараняване на главата
ДМСО има няколко свойства, които го правят ценен при лечението на всеки мозъчен проблем. Едно много важно свойство на ДМСО е способността му да преминава през кръвно-мозъчната бариера (между кръвта и цереброспиналната течност).

Ако приложите ДМСО веднага след инсулт, той може да разтвори кръвния съсирек, който е причинил инсулта, да възстанови циркулацията и да предотврати парализа. Веднага след като ДМСО навлезе в тялото или през кожата, интравенозно инжектиране или през устата, той влиза в тялото и преминава през мозъчната бариера, така че дори да се приема през устата, той може да подобри циркулацията. В идеалния случай трябва да се направи интравенозна инжекция.
Въпреки факта, че 40 процента ДМСО удължава времето на кървене, той все още се препоръчва за лечение на емболичен или хеморагичен инсулт. Хеморагичният (кървящ) инсулт е разкъсване на отслабен кръвоносен съд в мозъка. Емболичният инсулт е запушване на съд от кръвен съсирек. ДМСО е отлично средство за лечение на мозъчно увреждане в резултат на рани от куршуми, например. Ключът към успеха в този случай е да се използва ДМСО възможно най-рано след удар или нараняване. Лечебните свойства на ДМСО връщат тъканите към нормалното.
 
Един мъж, който получи инсулт в 7:30, отказа да отиде в болницата, докато съпругата му не разговаря с д-р Стенли Джейкъб. Можеше да се говори с лекаря едва в 18:30. Започвайки от 19:00 ч. (В деня на инсулта), жената дава на мъжа си по една унция (1 унция = 28,3 g) 50% ДМСО в малък портокалов сок на всеки 15 минути в продължение на два часа и след това на всеки половин час в продължение на два часа. На следващия ден съпругът й се оправи и скоро се възстанови. Вещество, което може да спре инсулт, трябва да има във всяка домашна аптечка.
 
Увреждане на мозъка при деца
ДМСО е полезен при лечение на умствена изостаналост и синдром на Даун. Той може да пренася лекарства до мозъка през кръвно-мозъчната бариера, което обикновено е основният проблем при лечението на мозъка.
Деца с мозъчно увреждане получават 50% к
нцентрация на ДМСО през устата. Това е особено полезно за недоразвити деца, на които се дават половин грам за всеки килограм тегло през устата. Инхибиторът на холинестеразата (ензим), лекарство, което може да стимулира централната нервна система, определено си заслужава да се опита да се възстанови дете с увреден мозък.
 
Умствена изостаналост
ДМСО е много ефективен при лечение на умствена изостаналост. В някои случаи се използва само ДМСО, а в някои случаи ДМСО се използва в комбинация с аминокиселини, витамини или други продукти. ДМСО също се използва по различни начини, които включват: перорално приложение, когато пациентът пие ДМСО, разреден във вода, сок или мляко, интрамускулно инжектиране или повърхностно приложение.
 
Психични разстройства
ДМСО е полезен при лечение на пациенти със следните диагнози:
(1) превъзбудени състояния (остри шизофренични реакции, маниакална фаза на маниакално-депресивна психоза);
(2) някои симптоми на хронична психоза (аутизъм, стереотипи, негативизъм, ненормално поведение или налудни състояния);
(3) тежки неврози (тревожни реакции, мания)
Особено внимание заслужава изключителният доклад, предоставен от д-р Едуардо Рамирес и д-р Сегисфредо Луза от университета Aetano Heredia в 
Лима, Перу. След обстойни тестове върху животни, а след това и при нормални хора, д-р Рамирес съобщава: „50% до 80% от ДМСО се инжектира интрамускулно при пациенти с остра или хронична шизофрения“ и че „от 14-те остри случая всеки е изписан от болницата в рамките на 45 дни започване на лечение с ДМСО ... 4 от 11 хронични случая, единият от които е бил болен в продължение на 14 години, са били изписани с течение на времето, а останалите 7 са имали много силни подобрения ... Има рязко намаляване на възбудата ... Спад в чувствата на преследване ..., разпадане на мании, връщане на бдителност, спокойствие вместо притеснение и безпокойство "
 
Множествена склероза
Множествената склероза е възпалително заболяване, при което миелиновите обвивки около аксоните на мозъка и гръбначния мозък са повредени, което води до демиелинизация (разрушаване на миелиновия слой на нервните влакна) и образуване на белези. Болестта намалява способността на нервните клетки да комуникират помежду си.
След лечение с ДМСО, пациентите изпитват ремиелинизация (растеж на миелиновите обвивки), намаляване на отока и подобряване на комуникацията между нервните клетки
 
Главоболие
ДМСО е много ефективен при съдови главоболия и мускулно напрежение, които толкова често придружават главоболието. ДМСО може да се използва както върху скалпа, така и върху областта близо до очите. 90% разтвор е по-ефективен.
ДМСО има няколко свойства, които биха могли да го превърнат в една от най-важните храни при лечението на рак. Той е мощно средство за почистване на свободни радикали и детоксикиращо средство. Той може да проникне в тъканите на тялото и отделните клетки, транспортирайки други лекарства с него. Самият ДМСО е противораков и става още по-силен, когато се комбинира с други противоракови лекарства.
Всяко от тези важни свойства на ДМСО може да бъде ефективно при лечение на рак. Когато всички тези свойства се комбинират в един продукт, ние имаме един от най-мощните противоракови средства, познати днес.
Също така отлични резултати се получават при лечение с ДМСО в комбинация с лаетрил (витамин В-17 или амигдалин)
 
 
Инфекции
ДМСО в комбинация с антибиотици ще премахне устойчивостта на бактериите към тези антибиотици. За да бъде ДМСО клинично полезен в този случай, може да е необходим 80-90 процентов разтвор на ДМСО. ДМСО се използва с отлични резултати за транспортиране на антибиотици до труднодостъпни места в тялото, като костния мозък и мозъка.
 
ДМСО може да разтвори протеиновата обвивка на вирусите, оставяйки тяхното вирусно ядро ​​незащитено със своята нуклеинова киселина, изложена на имунната система. Приложен повърхностно, той облекчава щетите, причинени от херпес зостер.
Поставен в ноздрите или повърхностно върху лицето, ДМСО може да отвори запушени синуси за броени минути. ДМСО също се използва с успех при пациенти с полипи.
 
ДМСО може да излекува заболяване на венците, кариес и болка, когато се прилага върху проблемни области.

„Вечер изсипвам около две чаени лъжички ДМСО в чаша, добавям към нея 20 mg доксициклин, 2 супени лъжици дестилирана вода и след това изплаквам устата си с това за около 2-3 минути и след това поглъщам всичко. Вярвам, че става въпрос за 50% решение и всъщност работи. Възпалената област на челюстта ми напълно се успокои за 2-3 дни. “- Лора, Тулуза, Франция.
 
Гъби, бактерии, вируси
ДМСО спира разпространението на гъбичките. Доказано е, че е ефективен в комбинация с антибиотика гризеофулвин при лечението на трихофития и особено гъбични нокти. 
 
ДМСО може да се смесва с други противогъбични средства като йод. Разтворът трябва да бъде 90 процента концентрация. ДМСО пренася различни фунгицити дълбоко в кожата, засегната от гъбичките.
 
При по-ниски концентрации от 30 до 40 процента ДМСО инхибира растежа на някои бактерии. ДМСО в концентрация 12,5-25 процента напълно инхибира растежа на силно плеоморфни бактерии. ДМСО също прави устойчивите на антибиотици бактерии отново уязвими.
Предполага се, че ДМСО разтваря протеиновата обвивка на вирусите и оставя тяхното ядро ​​на нуклеинова киселина незащитено от имунната система.
 
За поръчка 
информация на тел.0898575184
ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид 
 
Херпес зостер и херпес
ДМСО е ефективен при лечение на вирусни инфекции, включително херпесния вирус. Постигнати са добри резултати както само от ДМСО, така и от комбинация от ДМСО и различни противовъзпалителни и антивирусни лекарства.
Някои лекари, особено тези, които се специализират в природни лечения, са използвали ДМСО и лизин за лечение на херпес и херпес зостер. Научно е доказано, че лизинът забавя развитието на херпесния вирус и предотвратява размножаването на вируси. Обикновено, заедно с перорално приложение и локално приложение на ДМСО, до 3000 mg лизин също се приемат през устата.
 
Келоиди, белези, изгаряния, натъртвания.
Концентрация на ДМСО 50-80%, прилагана два или три пъти на ден, ще изглади изпъкналите белези за няколко месеца. Оказва значително влияние върху повърхностните изгаряния и, ако се приложи бързо за повреди, може да премахне всякакви синини.
„В продължение на две седмици нанасях ДМСО върху лицето си ... и излекувах пристъпа си от акне, но най-много ме изненада, че хиперпигментацията ми (меланозата на кожата (излишъкът на черен пигмент в кожата) също беше значително намалена. Това е невероятно! - HG, САЩ
„Нанесех 50% разтвор на ДМСО върху възпалената лимфна възел. След това повторете отново вечер. Изненадващо е! Имаше значително намаляване на размера на възела само в две приложения! Този възел е подут от 20 години !!! - Мелиса Мадлок, Колдуотър, Мичиган, САЩ
Доказано е, че лосионите за кожа, съдържащи ДМСО, са ефективни при лечение на изгаряния. Сериозните изгаряния, които обхващат големи части от тялото, могат не само да бъдат много болезнени, но и фатални. В допълнение към увреждането на тъканите, зоната на изгаряне може да се зарази.
Много ефективен лосион 50% ДМСО и 50% алое вера. Прилагането на този лосион ще предотврати образуването на мехури и белези.
 
Разширени вени и тромбофлебит
Повърхностното приложение на ДМСО може да придаде бял цвят на телеангиектазиите (локализирано прекомерно разширяване на малки съдове на повърхността на кожата). ДМСО също може да намали възпалението и размера на разширените вени на краката.
Пикочно-половите нарушения
ДМСО се използва за лечение на голям брой пациенти с различни пикочно-полови нарушения, включително: фибропластична индурация на пениса, болест на Пейрони, интерстициален цистит, остър епидидимит, възпаление на епидидимиса. Някои са имали значително подобрение на симптомите.
Синдром на карпалния тунел
За човек със синдром на карпалния тунел ДМСО може да бъде много полезен. Първо, ДМСО е противовъзпалителен, без нито един от вредните странични ефекти, често срещани в традиционните противовъзпалителни лекарства. Това е много важно, тъй като възпалението в китката може да компресира средния нерв. ДМСО може също да помогне за подобряване на циркулацията и намаляване на болката.
 
Цироза на черния дроб
ДМСО показа отлични резултати при лечението на чернодробна цироза. Пациентите получават по една чаена лъжичка ДМСО в една унция сок от алое вера два пъти дневно в продължение на шест месеца.
 
Диабет
Пациенти с диабет тип 1 и 2 съобщават за добри резултати от лечението с ДМСО. Това не означава, че пациентът може да спре да използва инсулин. Някои пациенти обаче успяха да намалят употребата на инсулин с ежедневна употреба на ДМСО. Никой пациент не трябва да спира да използва инсулина си без одобрението на лекаря.
 
Спешна медицинска помощ
ДМСО има определени свойства, които го правят много ценен агент при лечението на жертви на тежки инциденти или внезапни сериозни заболявания като инфаркти. ДМСО намалява отока, действа противовъзпалително, увеличава доставката на кислород, бори се със свободните радикали и помага за защитата на клетките от механични повреди.
 
Фибромиалгия
Фибромалгията е относително често срещано ревматично заболяване, което засяга предимно жени. Вероятността се увеличава с възрастта и е най-често при жени над 50 години. За разлика от артрита, фибромиалгията засяга мускулите, сухожилията и връзките.
Добри резултати при лечението на фибромиалгия се постигат след употребата на ДМСО.
 
Възпаление
Възпалението е сложната реакция на организма към нараняване или разрушаване на тъканите. В острата си форма може да се характеризира с класическите признаци: болка, подуване, повишена температура, зачервяване и загуба на функция. ДМСО действа като мощен противовъзпалителен агент. Той може да сведе до минимум всички симптоми на възпаление. Туморите на пациентите се свиха и локализираната топлина се охлади до нормалното. Също така пациентите често забелязват незабавно намаляване на болката.
 
Интерстициален цистит
ДМСО първоначално е одобрен от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) през 1978 г. за лечение на интерстициален цистит. Пациентът обикновено пие по една чаена лъжичка ДМСО в сок от червена боровинка веднъж или два пъти на ден. Пациентите често съобщават за почти незабавни подобрения.
 
Проблеми с дишането
ДМСО, в комбинация с други продукти като антибиотици и противовъзпалителни лекарства, се оказа ефективен при лечението на повечето дихателни проблеми.
ДМСО е ефективен при лечение на астма без страничните ефекти на кортизон и бронходилататори. Лечението се извършва по много прост начин, като локално приложение на ДМСО или ДМСО в комбинация с различни лекарства и 
билки.
 
Кожни проблеми
ДМСО, смесен с антибиотици и противовъзпалителни средства, дава отлични резултати при лечението на язви, причинени от различни причини, като диабет, инфектирани рани и изгаряния.
Кожна туберкулоза (лупус)
Кожната туберкулоза е възпалително заболяване с голямо разнообразие от симптоми, които могат да варират при всеки пациент. Доказано е, че ДМСО е много важен продукт при лечението на лупус. Той не лекува напълно лупуса, но намалява симптомите толкова драстично, че пациентът може да живее с 
болестта.
 
Склеродермия
Склеродермията е заболяване с неизвестна причина, което втвърдява тъканите на тялото и може да атакува различни вътрешни органи. При това заболяване ДМСО е единственото ефективно лечение.
 
 
Болести на краката
ДМСО може да бъде ефективен при лечението на болезнени мазоли, мазоли, втвърдяване на кожата, врастнали нокти, подутини по външната страна на палеца на крака, пръста на чука, петите на шпорите, подагра на възпалението на големите пръсти.
 
Проблеми с косата и скалпа
ДМСО се използва за стимулиране на растежа на косата. Пациентите с скорошна загуба на коса обикновено имат по-добри резултати. Когато настъпи растеж на косата, областите, които са загубили коса, ще се появят последни. Защо ДМСО стимулира растежа на косата? Основната причина е, че ДМСО е отличен вазодилататор. Разширява малките капиляри в скалпа. След това се увеличава доставката на кръв към корените на косата. Основните хранителни вещества се доставят до космените фоликули, което позволява на косата да започне да расте отново.

Поместената информация е само въвеждаща в темата. Преди да решите да тествате или пробвате тези вещества върху вас е необходимо да направите обстойно и задълбочено проучване и на други източници, практики , както и да проведете консултации с медицински и или не медицински специалисти.

Виж още полезни ресурси относно използването и приложението му:
ЦЕНА : 25 лв за 100 мл | 46 лв за 200 мл | 50 лв за 250 мл
 ПОРЪЧКА НА ДИМЕКСИД - ДМСО - Диметилсулфоксид
ЗАПИТВАНЕ и поръчка 
информация на тел.0898575184