Политика за Лични Данни

Декларация


Ние от Proomo.Info не събираме, не съхраняваме, не използваме и разпространяваме лични данни на физически или юридически лица от свое или от името на други лица.

Нашата политика е строго да съблюдаваме правата и поверителността на личните данни на всички лица, ползващи нашите услуги.

Лични данни може да използваме изключително и само за целите на :

1. Информационен Бюлетин - предоставили сме право на всеки ползвател на сайта да заяви / се абонира  за получаването на Бюлетин с най - новите публикации на нашия сайт, като за целта предостави своята електронна поща / e-mail. Ние съхраняваме Мейл Лист със всички абонирали се лица и го използваме единствено и само за целите на Бюлетина.

2. Игри и Томболи - периодично организираме игри, томболи с награди и ваучери за покупки или отстъпки, като за всеки конкретен случай може да използваме и да изискаме предоставянето на лични данни.

Можете да сигнализирате веднага ако имате съмнение за недобросъвестно използване на вашите лични данни по отношение на нашия сайт, нашите услуги или от наши служители - [email protected]