02 януари 2010

ПАЗАРУВАНЕ С ОТСТЪПКА ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ДОСТАВКА С ЕКОНТ

Поръчай от означения магазин чрез Еконт и ще получиш 2.5% отстъпка от обявената в сайта на марката цена

 Два лесни начина за пазаруване онлайн
от сайтове във Великобритания (в домейна co.uk)


 ЗАКУПУВАНЕ НА СТОКА      ТАРИФИ      ФОРМУЛЯР ЗА ЗАЯВКА      ПОПУЛЯРНИ САЙТОВЕ



Избирате от сайт, базиран във Великобритания (напр. еbay.co.uk) желаните стоки и уреждате онлайн плащането им (с кредитна карта, чрез PayPal или друга форма).
Като адрес за доставка (най-често shipping address или delivery address) посочвате адреса на офиса на Еконт Експрес в Лондон, Великобритания:
Unit 8, Abbey Park Industrial Estate,
Abbey road, Barking
Essex IG11 7BT
Econt Express (for Your Name)
Информирате ни за направената от Вас поръчка чрез онлайн-формуляра от нашия сайт, в който давате данни за стоката, URL към сайта и всякаква друга информация, която ще ни помогне да идентифицираме ясно продукта Ви при неговото получаване, данни за точния адрес на доставка в България или наш офис, от който желаете да получите стоката си.
Ако забележим несъответствия – информираме Ви за това и изчакваме Вашите указания как да продължим. Ако всичко е наред, получавате по е-поща съобщение за пратка към Вас, с цена и условия на доставата съгласно обявената Тарифа и Общи условия на Еконт Експрес (виж на www.econt.com).
Движението на пратката можете да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.



При невъзможност за плащане онлайн (напр. неприемане на карти от България, изисквания за плащане при получаване на стоката от търговеца във Великобритания или друго) посетете най-близкия офис на Еконт Експрес.
Попълнете предоставения Ви формуляр за описание на стоката и платете цената на стоката в лева, по централния курс на БНБ за деня.
При закупуване на стоката от офиса на Еконт Експрес в Лондон ще получите по е-поща съобщение за пратка към Вас, с цена и условия на доставата съгласно обявената Тарифа и Общи условия на Еконт Експрес (виж на www.econt.com).
Движението на пратката можете да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.

www.econt.com