08 октомври 2013

Wizz Air / УИЗ ЕЪР 30% ОТСТЪПКА за полети до Дубай World Central (Абу Даби/Дубай), за резервации на 8 или 9 октомври


30 % отстъпка за полетите до Дубай World Central (Абу Даби/Дубай)

Щастливи сме да обявим старта на нашата нова линия до Обединените Арабски Емирства.
От 27 октомври 2013 Wizz Air ще извършва от 3 до 4 директни полета всяка седмица до Дубай World Central, новото летище, обслужващо Абу Даби и Дубай, от Будапеща, Киев, София и Букурещ.
За да го отпразнуваме, ние предлагаме

30% отстъпка

за всички полети до тази изключителна дестинация, ако резервирате вашите билети

на 8 или 9 октомври.

Затова, защо не грабнете възможността да се насладите на известните забележителности и архитектурни чудеса, като Бурж ал Араб или Бурж Халифа, най-високата сграда в света, или може би да се разходите из прочутите пазари, или да се позабавлявате в най-големия аквапарк? 


Каквото и да решите да правите, сигурни сме, че няма да сте разочаровани!
Освен това, когато резервирате полета си с Wizz air, вашата виза ще бъде уредена бързо и ефикасно от нашия доверен партньор BUDPORT

Не забравяйте, че можете да прибавите към вашата резервация и услугата трансфер до Дубай или Абу Даби до 3 часа преди полет, за безпроблемното ви придвижване от летището до хотела. 

Изследвайте вълнуващите Обединени Арабски Емирства с Wizz Air, спестете 30% и посетете един от най-космополитните и обаятелни райони в света! 
 

Очакваме с нетърпение да ви поздравим с Добре дошли на борда! 

Екипът на Wizz Air 
WizzAirБюлетин

*Отстъпката от 30% се отнася до цената на полета, включително данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (42х32х25 см), но не включва административна такса. Отстъпката от 30% се отнася само за полети на Wizz Air по линиите за Дубай от и до Киев, Будапеща, София и Букурещ. Отстъпката важи само за нови резервации.