06 януари 2014

IKEA-Икеа БЪЛГАРИЯ Акция МЕСЕЦ НА ДНЕВНАТА 2-31 Януари 2014 + Брошури и Каталози ГАРДЕРОБИ, КУХНИ, БАНИ, BESTA 2014 + Офертата На Деня

http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=livingroom&cID=27
Икеа България Акция
МЕСЕЦ НА ДНЕВНАТА 2-31 Януари 2014 


При покупки на мебели за дневна над 500 лв. (дивани, секции, етажерки) получавате 10% от стойността на реално заплатената сума под формата на ваучер за следваща покупка

Ваучерът е валиден за ползване от следващия ден до 28 февруари 2014. Ваучерът предоставя еднократно право на отстъпка в размер на неговата стойност. Разликата се доплаща. При следваща покупка в периода на промоцията, нов ваучер за 10% се издава върху реално платената сума, след приспаднати отстъпки от използване на ваучер в съответствие с условията на промоцията. 

Не важи за покупка на храни, напитки и услуги. При замяна или връщане на стоки, закупени с ваучер, неговата стойност не се възстановява. При използването му, стойността му се изчислява като процент от стойността на новата покупка и отстъпката се разпределя правопропорционално върху стойността на всички закупени продукти. Използването на ваучера не може да се комбинира с други промоции в магазин ИКЕА. При замяна или връщане на част или всички стоки от първоначалната покупка, даваща право на придобиването на ваучера, размерът на възстановената сума се намалява с 10% или издаденият ваучер се анулира.  

Предложението е валидно от 2 до 31 януари 2014 г. Пълна информация за продуктите, които участват в предложението, ще намерите в отдели Дневна и Секции и шкафове в магазин ИКЕА.
 +
IKEA България 

http://ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=Offers_IKEA
 • Разгледайте НОВИТЕ ИКЕА каталози ГАРДЕРОБИ, КУХНИ, БАНЯ, BESTA
за 2014 година

+
Гардероби
ИКЕА ГАРДЕРОБИ
Кухни
Баня 
 
 BESTÅ



ИКЕА България Каталог 2014
 
 • Разгледайте НОВИЯТ каталог на магазини IKEA България за 2014 година
Виж новият каталог на IKEA
в други държави по света -
IKEA Catalogs 2014 Online

- Адрес на магазина: