НЕ стой в къщи ! Грабни Оферта за
МОРЕ - ранни записвания

06 август 2014

Влез в играта SUPER URGO → спечели дневните, седмичните и големите награди

https://www.facebook.com/UrgoBulgaria/app_1430987477182046 

Правила на играта

Всеки ден СУПЕР УРГО ще те отвежда на някое страхотно място по света и ще ти представя по една спешна ситуация, която ти трябва да решиш.
Имаш на разположение ТРИ продукта за решение на ситуацията. Избери този, който смяташ за най-подходящ!
Всеки правилен отговор ти носи по едно усмихнато човечеВсеки правилен отговор ти носи по едно усмихнато човече, а ако решиш поне три ситуации, си почти на крачка от участие в томболата за седмичните награди!
За да участваш в томболата за седмичните награди, покани и петима твои приятели да участват в играта. Важно е те да влизат в играта за първи път и точно ти да си ги довел в нея.
За да участваш в томболата за Голямата награда пък трябва да си решил правилно поне 10 ситуации и да си поканил на пътешествие със СУПЕР УРГО поне 10 приятели!
И за да не се чудиш колко ти остава до участие в томболата за седмичните или голямата награда, можеш просто да провериш личната си страница тук (линк към профила на всеки участник в приложението) - там ще знаеш колко човечета си събрал и колко приятели са приели поканата ти за СУПЕР УРГО!

Дневни награди

Награди
Всеки ден СУПЕР УРГО ще раздава чрез томбола три награди на трима участници, изпълнили условията за класиране, и то по техен избор! Всеки печеливш може да избира между 3 продукта на УРГО: Урго за мехури/ пришки; Урго емулсия при изгаряния; Урго арника гел.
Разгледай невероятните продукти на URGO на сайта на www.urgo.bg/products.

Седмични награди

Награди
В края на всяка от шестте седмици СУПЕР УРГО ще раздава чрез томбола награди на петима участници, изпълнили условията за класиране. Седмичните награди са чудна кошница, пълна с продукти УРГО: Ургосивал (лейкопласт), бинт Нилексфикс, монодоза Хлорхексидин за промиване на рани, Урго арника гел, Урго емулсия за изгаряния, Урго стерилен пластир при изгаряния, Урго за мехури/ пришки + Книжка

ГОЛЕМИ НАГРАДИ

Награди
СУПЕР УРГО е щедър! След края на играта той ще определи и един голям победител, който ще спечели Samsung GALAXY S4, а 10 други участници ще спечелят по една чудна СУПЕР УРГО кошница, пълна с продукти УРГО: Ургосивал (лейкопласт), бинт Нилексфикс, монодоза Хлорхексидин за промиване на рани, Урго арника гел, Урго емулсия за изгаряния, Урго стерилен пластир при изгаряния, Урго за мехури/ пришки + Книжка