НЕ стой в къщи ! Грабни Оферта за 1 Май ,
Гергьовден, 24 Май
, МОРЕ - ранни записвания

26 ноември 2014

Черен Петък Microinvest 28 Ноември 2014 → До -70% на софтуерни продукти и кодове за актуализация !Черен петък на Microinvest!
 Очакват Ви невиждани намаления на софтуерни продукти и кодове за актуализация! Само на 28 ноември 2014 г. цените на избрани продукти ще са с до 70 % отстъпка! Точните цени и условия ще разкрием в петък сутринта. Част от продуктите, които ще бъдат с много ниски цени по време на „Черния петък“ на Microinvest, са: Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro Light, Microinvest Склад Pro, Microinvest Архиватор Pro, Microinvest Електронен магазин и други! Специалното ни предложениe ще бъде код за актуализация с цена от 9 EUR! Заслужава си да видите какво сме Ви приготвили!

Поръчки и плащанe
Големите намаления ще са в сила от сутринта на 28 ноември до края на работния ден. Със стартирането на „Черния петък“ ще бъдат обявени всички продукти и техните намалени цени. Поръчки ще се приемат и обработват само по e-mail: [email protected], на място в офис на Microinvest в София, Варна, Велико Търново и Бургас, както и при всички регионални представители в страната. Плащанията трябва да бъдат извършени в рамките на работния ден по банков път (важи датата на платежното нареждане) или в брой.