07 октомври 2017

23-ти Автомобилен салон София 2017 - най-доброто от автомобилната индустрия

23-ти Автомобилен салон София 2017
Най- новите автомобили в света ще бъдат представени в СОФИЯ тази година на Автомобилен салон София 2017

Посетете най-големият и престижен 23-ти Автомобилен салон София 2017 в периода от 14-22 Октомври 2017 в Интер Експо Център , София.
 
Рекорден брой нови модели ще бъдат показани за първи път в България, като през тази година сред експонатите ще бъдат и някои от най-актуалните мотоциклети. 

В шестте зали на „Интер Експо и Конгресен Център“ посетителите ще могат да видят и докоснат над 70 технологични новости и автомобилни премиери.
Впечатляващ е броя и на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in иизцяло електрически – общо 28.
Рекорди ще бъдат постигани не само с 65-те фирми–участници и изложените 300 експонати. Общата изложбена площ е над 14 000 кв.м., което е два пъти повече от изложението през 2011 година, например. На оригинално конструирани площи и щандове ще бъдат представени повече от 44 световни марки /36 автомобилни и 8 мотоциклетни /. 

Посетителите ще могат не само да попиват с поглед и да докосват с ръка експонатите. За първи път ще имат възможност и да тестват над 80 от тях. 

А един от посетителите ще донесе  късмета със себе си и ще може да си тръгне от изложението с чисто нов автомобил, при това от висок клас. Щастливецът трябва само да попълни анкетна карта и да си го избере измежду 12 чудесни предложения.

sofiamotorshow.bg


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Транспорт
Посетителите могат да ползват паркинга под бул. “Цариградско шосе” при новооткритата едноименна  метростанция. Капацитетът е 1300 места. Входът е в посока на движението от Пловдив към София в локалното платно пред „Интер Експо и Конгресен Център”.

Автобусни линии, осигуряващи директен достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114