13 юли 2018

Богатото разнообразие на избелващия гел Opalescence

Гелът за избелване Opalescence се продава в 4 степени на концентрация, а именно 10%, 15%, 20% и 35%, изцяло в зависимост от нивото на оцветяване на зъбите и тяхната проблематичност.

Несъмнено, всички ние ежедневно мечтаем за сияеща и холивудска усмивка. Но дали цената на постигането й няма да бъде твърде висока? Възможно ли е да е прекалено болезнено? И защо ефектът от традиционната избелваща паста за зъби не е достатъчен? Истината е, че отговорите биха могли да бъдат всякакви, тъй като всеки човек е напълно различен. Но за щастие, на световния пазар за дентални продукти съществува мултифункционалният избелващ гел Opalescence, който гарантирано ще задоволи дори най-взискателния клиент.


По своята същност, този продукт представлява изключително безболезнен, финансово изгоден, лесен и безопасен за емайла гел за избелване в домашни условия. Той е особено компактен, лек и удобен за използване навсякъде и по всяко време на деня.

Въпреки това обаче, той е създаден както за сравнително леки петна по зъбната повърхност, които с лекота се елиминират и само от подходяща паста за зъби, така и за почти невъзможните за отстранявате вътрешни такива. Именно при тях класическата избелваща паста за зъби е непосилна да се справи и се налага да се намеси мощният избелващ гел Opalescence.

На основата на ефикасната си съставка карбамиден пероксид и чрез помощните компоненти флуорид и калиева селитра, този гел освобождава активен кислород при всяка апликация със спринцовка върху емайла, който навлиза във всички зъбни неравности и отстранява натрупаните с години оцветявания.

Гелът за избелване Opalescence се продава в 4 степени на концентрация, а именно 10%, 15%, 20% и 35%, изцяло в зависимост от нивото на оцветяване на зъбите и тяхната проблематичност. Той представлява силно вискозна и лепкава течност, намираща се в специални дозаторни спринцовки.

Базовата разлика между различните концентрации се изразява във факта, че гелът с по-ниските проценти е предназначен за периоди от 8-10 часа постоянно излъчване при избелване на зъбите през нощта. От друга страна, поради по-високата си концентрация, по-високите проценти избелващ гел дават по-бързи резултати както денем, така и нощем, но при него времевият период за използване се редуцира от 1 до 5 часа.

Производителят на също толкова ефикасната избелваща система Opalescence вече е добавил в своята разнообразна продуктова линия още 2 нови гела за избелване от 45% и 40%, използващи се за пристолно изсветляване на девитализирани зъби. С тяхна помощ, финалният резултат ще бъде максимално добър.

Избелващият гел Opalescence е наличен на родния пазар в различни видове пакети – само с 1 брой гел, с 4 или 8 шприци добавка, или с 3 броя шини към шприците или със силиконова шина към шприците.