24 октомври 2018

Black Friday, Черен Петък, Черен Петър ... голямото шопинг събитие започва на 23 Ноември 2018

 Най- голямото шопинг събитие за 2018 година BLACK FRIDAY ще се състои
на 23 Ноември 2018
BLACK FRIDAY ще се състои на 23 Ноември 2018

Черен петък или BlackFriday (САЩ) – денят след Деня на благодарността в САЩ,
голям пазарен ден за изгодно пазаруване с големи намаления и разпродажби. Този ден е възприет като начало на коледния пазар.

Най- популярният ден за пазаруване с големи намаления и отстъпки вече е популярен и в България с имената Black Friday, Черен Петък, Черен Петър ... 

Истерия или лудост за пазаруване на стоки и подаръци - възползвайте се от супер изгодните оферти, промоции и разпродажби на магазините и най- вече на онлайн магазините по света и в България. 

Много от магазините удължават срока на BLACK FRIDAY промоциите, офертите и разпродажбите с още няколко дни или цяла седмица. 

http://www.proomo.info/search/label/BLACK%20FRIDAY%202017?max-results=2 Важното за пазаруващите е да бъдат добре информирани и подготвени със списъци за покупки, заредени портфейли и карти, както и с отделено време за реакция и успешно пазаруване. 

В ПРОМОЦИИ БЕЗ КРАЙ ще ви информираме традиционно за всички кампании, промоции, оферти и разпродажби на топ магазините в България. 
Следете редовно информацията на сайта .

 Ново: Спести допълнително от твоите покупки с  ePN CashBack.

ePN CashBack e официалният кешбек партньор на най- голямият китайски онлайн магазин AliExpress.

Виж и останалите магазини и процентите, с които можеш да си върнеш обратно кеш по твоя сметка.
http://ali.pub/2vdvpp

 Направи си Регистрация в ePN CashBack.СПИСЪК С НАЙ- ПОПУЛЯРНИТЕ кампании на магазини и онлайн магазини в България и Чужбина: