13 октомври 2020

travelWorld→ Вземи 2% CachBack - Вашето пътуване е нашето пътуване

travelWorld→ Вземи 2% CachBack

Добре дошли във вашия travelWorld !

Сега вече можете да вземете допълнителни 2% обратно като CachBack  през новата супер изгодна платформа за резервации и настаняване travelWorld.

Новата резервационна система предлага над 1 000 000 места за настаняване  по целия свят на съществено по ниски цени

Регистрираните членове на CachBack World вече могат да пътуват и резервират  места освен изгодно, но и да получават допълнителен бонус 2% от направените резервации

Регистрирай своето членство в CachBack World и вземи до 5% обратно кеш бонус от много други магазини и онлайн платформи за пазаруване в България и Света. 

Магазини и търговци участващи в програмата CashBack за България- TECHNOPOLIS, PRAKTIKER, eMAG, ХИПОЛЕНД, HOMEMAX, SPORT DEPOT, Ресторанти HAPPY   и други


travelWorld→ Вземи 2% CachBack
travelWorld→ Вземи 2% CachBack

Вижте още информация и предимства на новата платформата за резервации :

Независимо дали мечтаете за тропически плажове, заснежени склонове или вълнуващи мегаполиси, travelWorld може да ви помогне да задоволите своето странстване. Или пък имате ли нужда от подходящо настаняване за следващото ви бизнес пътуване?

travelWorld ще откликне веднага. Платформата непрекъснато разширява своята гама от места за настаняване, за да отговори на нуждите на всички, независимо от бюджета или очаквания.

В момента TravelWorld предлага селекция от стотици хиляди места за настаняване по целия свят. Много други оферти и услуги за пътуване ще последват скоро.
 

Защо travelWorld?

Като туристическа общност, базирана на членове, travelWorld предлага богат избор и по-добри цени - вярно на мотото „По-добра от най-добрата цена“. За целта компанията работи директно с най-известните доставчици на настаняване по целия свят.


Бързо и лесно

Резервирайте в 3 лесни стъпки с незабавно потвърждение на резервацията
 

Най-добри цени

По-ниски цени поради затворената ни общност, без резервации или такси за кредитни карти
 

Качество

Обобщени качествени отзиви от хиляди автентични пътешественици


За компанията и екипа

travelWorld се състои от международен екип от експерти по технологии и пътувания, които работят изключително усърдно, за да превърнат новата иновативна платформа за резервации на пътувания в глобален играч на туристическия пазар.

‘Най-доброто настаняване на най-добри цени, включително Cashback & Shopping Points


Иновативният механизъм за резервации също предлага на своите членове предимствата да се присъединят към една от най-големите програми за лоялност в света, за да спестят допълнителни пари. 

Само с няколко стъпки можете да резервирате любимото си настаняване чрез уебсайта или мобилното приложение. Клиентите с Cashback World получават 2% кешбек и точки за пазаруване при всяка резервация.
 

 

Постоянна промяна на най-добрите оферти

Членовете на Cashback World могат да осребрят точки за пазаруване в travelWorld или дори да плащат с техния си Cashback кредит. Постоянната промяна на сделките за пазаруване в избрани места за настаняване гарантира разнообразни оферти. 

За клиенти, които имат ваучери за пазаруване, travelWorld предлага т. нар. Benefit Deals. Независимо дали става дума за точки за пазаруване или за изгодни оферти, Членовете на Cashback World ще ви помогнем да спестите, за да можете наистина да се насладите на следващото си пътуване.


Направи регистрация