15 декември 2020

Списание ОСЕМ ДЕКЕМВРИ 2020 → Зората на Водолея

Тема на броя → Зората на Водолея

На 21.12.2020 започва нов 200- годишен цикъл. Страхът и лъжата ще отстъпят пред вярата и истината

Списание ОСЕМ ДЕКЕМВРИ 2020 → Зората на Водолея

 

Човечеството се движи на ръба на своето оцеляване. Материализмът, издигнат в култ, разрушава всичко, до което се докосне. В името на парите и властта хората забравиха Бог, забравиха, че са човеци: изтребваме животинския свят поголовно, изсичаме горите, тровим въздуха и водите, човешкият живот не струва нищо. Лъжат ни, управляват със страх. Няма морал. Няма съвест. Няма мечти. Нищо не се променя, дори и да викаш, дори и да протестираш месеци наред. Затварят ни. Запушват ни устата. Светът се разпада.


Единствената светлина са посланията на мъдрите хора, които виждат отвъд смога на нашето безпътие и отчаяние. Те ни показват как да излезем от тъмата. Дават ни надежда, че Витлеемската звезда ще изгрее отново и ще направим смела крачка в епохата на Водолея - това жадувано време на истина, мир, морал, любов и грижа за природата.

Тази тема е зов за пробуждане от трима мъдреци на нашето време: астролога Галя Герасимова, биолога Брус Липтън и психотерапевта Рюдигер Далке. Дано се събудим...
  • 21.12.2020: Иде новото! Ще дишаме по-леко, защото започва нов 200-годишен звезден цикъл. Предишният е довел Златен век в България.
  • Психотерапевтът Рюдигер Далке: Изгрява Витлеемската звезда. На кръстопът сме - единият път води към мира и свободата, другият към тотален контрол като по времето на комунизма.
  • Биологът Брус Липтън: Гъсеницата се превръща в пеперуда. Унищожаваме света около себе си като гъсеници, но ще успеем ли да се преобразим навреме и да построим новия? Това е зов за събуждане!
 
  Прочети още



Виж всички интересни теми
от броя на Списание 8
за м. ДЕКЕМВРИ 2020